PVC stolarija

Naslovnica - PVC stolarija

Cortizo - ALU i PVC stolarija

Uređujete svoj dom ili naprosto želite prestati bacati novac kroz prozor? Na pravome ste mjestu da riješimo Vaše probleme. PVC stolarija proizvođača CORTIZO rješenje je koje će uštedjeti mnogo novca i podignuti ukupni dojam samog objekta. Osigurajte savršenu zvučnu izolaciju koju pruža PVC stolarija svojom arhitekturom, tako da buka, galama zvukovi automobila koji prolaze ispred objekta budu svedeni na nulu. Također svedite gubitak toplinske energije na nulu i podignite energetski razred svog stana ili kuće.

PVC je izniman materijal što se tiče održavanja i trajnosti. Iznimno se lako održava i ulaganja poslije postave su svedena na minimum. Redovnim čišćenjem ili pranjem vanjskog sloja osiguravate trajnost površine, a mi ćemo Vam osigurati jamstvo od 10 godina na boju samog PVC-a da neće izblijediti.

Na Vama je da nas pozovete i izvršimo izmjeru svih potrebnih površina na koje želite postaviti PVC prozore. Kroz razgovor saslušat ćemo sve Vaše želje i savjetovati Vam ugradnju roleta ili komornika. Danas je također iznimno popularna ugradnja elektro podizača za rolete koje Vam također možemo ponuditi u našem bogatom programu.

Također prilikom dogovora važno je odabrati kvalitetne staklene površine. U ponudi Vam nudimo dvoslojno ili troslojno staklo našeg renomiranog dobavljača staklenih površina Gorica stakla. Kombinacija vrhunske PVC stolarije i prozora (stakla) osigurajte najveću energetsku učinkovitost.

Po završetku ugradnje neophodno je zaštiti prozore klupicama kako s vanjske strane tako i s unutarnje. Za vanjsku stranu možemo ponuditi limene klupčice, PVC ili od granita. S unutarnje strane također možete postaviti male klupčice koje će se savršeno uklopiti u prostor.

Koliko traje ugradnja PVC prozora?

Ako se prozor postavlja na mjesto starog prozora kojeg prvo treba ukloniti tj. demontirati vrijeme postave novog prozora traje u prosjeku oko 45 minuta do 1h.

Dali je potrebna završna obrada

Po postavi prozora on se na adekvatan način učvršćuje za samu betonsku (ciglenu) konstrukciju te se svi otvori propisno brtve pjenastim materijalom. Nakon sušenja materijal potrebno je obraditi površine gipsanim pločama i glet masom kako bih se izbjegla kondenzacija oko prozora.

Arbanas gradnja d.o.o. - PVC i ALU stolarija, ulazna vrata

Adresa

Sisačka 45
10 410 Velika Gorica
Hrvatska

Kontakt

Mob.: +385 95 210 9666
E-mail: info@arbanas-gradnja.hr

Radno vrijeme

Pon - Pet: 8 - 16
Sub - Ned: zatvoreno

© 2019 Arbanas gradnja d.o.o. / Pravila privatnosti