O nama

Naslovnica - O nama

Pogled u budučnost

Briga za naše korisnike usmjerila je našu budućnost prema visoko učinkovitim proizvodima kako bih potrošnja energije bila što je moguće niža. U svom poslu i iskustvu kojeg zajedno sa naši zaposlenici gradimo dugih 19 godina stekli smo neophodna znanja da nas više ništa ne zatekne nespremne. Svakodnevnim ulaganjem u opremu i materijale stjecali smo neophodno iskustvo i pratili trendove da naši proizvodi budu najbolje moguće kvalitete.

Naša misija je isporuka proizvoda visokog energetskog razreda kako bih prostor koji zatvaramo s ALU ili PVC stolarijom bio topao i ugodan. Želja nam je podignuti uvijete života u prostoru kojeg opremimo našom stolarijom. Današnji trend ekoloških proizvoda naš je imperativ. Koristimo sve materijale za izradu i postavu ALU ili PVC stolarije koji su ekološki prihvatljivi i koji posjeduju sve potrebne certifikate.

Naš rad i predanost poslu prepoznali su brojni naši partneri kao i dobavljači s kojima svakodnevno surađujemo. Neizmjerna nam je čast što smo u svojoj ponudi uvrstili program ulaznih vrata renomiranog proizvođača Dekorpaneli. S ovim smo svoju ponudu proširili uz ALU i PVC stolariju, staklene stijene na vrata koja možemo isporučiti u bilo kojoj boji i teksturi koju Vi izaberete.

Jedan od naših vodećih partnera koji se brine da svijetlo nesmetano prodire u Vaš objekta je Gorica staklo koja je vodeći proizvoda staklenih površina. Sve staklene površine koje ugrađujemo u naše proizvode iznimno su razvijane za ovaj tip proizvoda i rezultati koji su dobivenu daju veću propusnost svjetla uz veću adsorpciju buke i gubitka topline.

Naš jedini cilj je isporuka savršenog proizvoda za Vas, kako bih na Vi bili zadovoljni.

ALU i PVC stolarija - Velika Gorica, Zagreb
ALU i PVC stolarija - Velika Gorica, Zagreb
ALU i PVC stolarija - kombi - Velika Gorica, Zagreb
Arbanas gradnja d.o.o. - PVC i ALU stolarija, ulazna vrata

Adresa

Sisačka 45
10 410 Velika Gorica
Hrvatska

Kontakt

Mob.: +385 95 210 9666
E-mail: info@arbanas-gradnja.hr

Radno vrijeme

Pon - Pet: 8 - 16
Sub - Ned: zatvoreno

© 2021. Arbanas gradnja d.o.o. / Pravila privatnosti