ALU stolarija

Naslovnica - ALU stolarija

CORTIZO - ALU i PVC stolarija

Uređujete svoj poslovni prostor, terasu ili neki drugi objekt za koji je ALU stolarija savršen izbor? Na pravome ste mjestu da riješimo Vaše probleme kako bih prestali gubiti novac zbog dotrajale stolarije i kako bih Vaši klijenti uvidjeli da vodite brigu i o najsitnijem detalju. ALU stolarija proizvođača CORTIZO rješenje je koje će uštedjeti mnogo novca i podignuti ukupni dojam samog objekta. Osigurajte savršenu zvučnu i toplinsku izolaciju koju pruža ALU stolarija svojom arhitekturom, tako da buka, galama, zvukovi automobila koji prolaze ispred objekta budu svedeni na nulu. Također svedite gubitak toplinske energije na nulu i podignite energetski razred svog stana ili kuće.

Aluminij je izniman materijal što se tiče održavanja i trajnosti. Iznimno se lako održava i ulaganja poslije postave su svedena na minimum. Redovnim čišćenjem i održavanjem svih potrebnih dijelova osiguravate trajnost površine.

Na Vama je da nas pozovete i izvršimo izmjeru svih potrebnih površina na koje želite postaviti ALU prozore ili stijene. Kroz razgovor saslušat ćemo sve Vaše želje i savjetovati Vam ugradnju roleta i druge dodatne opreme kako bih se osjećali ugodno u prostoru. Danas je također iznimno popularna ugradnja elektro podizača za rolete koje Vam također možemo ponuditi u našem bogatom programu. Kako na samo sustav prekidača tako i na daljanske kontroler pa je dojam elegancije podignut na novu razinu.

Također prilikom dogovora važno je odabrati kvalitetne staklene površine. U ponudi Vam nudimo dvoslojno ili troslojno staklo našeg renomiranog dobavljača staklenih površina Gorica stakla. Kombinacija vrhunske aluminijske stolarije i prozora (stakla) osigurajte najveću energetsku učinkovitost. Sva stakla koja isporučujemo u našoj ponudi ispunjena su plinom argonom u svom međuprostoru zbog boljih energetskih svojstava.

Koliko traje ugradnja ALU prozora?

Ako se prozor postavlja na mjesto starog prozora kojeg prvo treba ukloniti tj. demontirati vrijeme postave novog prozora traje u prosjeku oko 45 minuta do 1h.

Dali je potrebna završna obrada

Po postavi prozora on se na adekvatan način učvršćuje za samu betonsku (ciglenu) konstrukciju te se svi otvori propisno brtve pjenastim materijalom. Nakon sušenja materijal potrebno je obraditi površine gipsanim pločama i glet masom kako bih se izbjegla kondenzacija oko prozora.

Arbanas gradnja d.o.o. - PVC i ALU stolarija, ulazna vrata

Adresa

Sisačka 45
10 410 Velika Gorica
Hrvatska

Kontakt

Mob.: +385 95 210 9666
E-mail: info@arbanas-gradnja.hr

Radno vrijeme

Pon - Pet: 8 - 16
Sub - Ned: zatvoreno

© 2019 Arbanas gradnja d.o.o. / Pravila privatnosti