Rolete

Naslovnica - Dodatna oprema - Rolete

Kako bih svaki dom bio adekvatno zaštićen od jakog sunca, kiše ili samo želi osigurati svoju privatnost u ponudi možete pronaći adekvatno rješenje za svoje prozore u obliku ALU ili PVC roleta. Boju samih roleta moguće je izabrati iz bogate karte boja koje nudimo.

Preporuka je da rolete budu izabrane od aluminija zbog svoje iznimno male mase i konstrukcije koja osigurava potrebnu čvrstoću pri jakim vjetrovima koji su posljednjih godina bili uzrok mnogobrojnih trganja roleta.

Također vremenski uvjeti su sve teži za rolete pa tuče koje znaju pogoditi područje na kojem živite ili boravite znaju uzrokovati oštećenja na roletama iz nižeg cjenovnog ranga.

U ponudi ćete također pronaći i više vrsta podizača za same rolete od klasičnih na traku koja svoju bazu ili namotaj može imati integriran u samu PVC ili ALU konstrukciju do onih koji su u zasebnoj kutiji pričvršćeni na samu konstrukciju.

Rolete na struju

Također u našoj ponudi možete pronaći rolete na struju kako se danas to voli nazvati gdje je elektromotor smješten u samoj kutiju roleta, a na investitoru je da osigura dovod struje do svake kutije gdje će prozor tj roleta biti. Podizanje rolete vrši se preko prekidača koji se smjesti najčešće pored samog prozora.

Rolete na daljansko upravljanje

Posebna ponuda su rolete na daljansko upravljanje gdje se uz rolete isporučuje adekvatan prijamnik koji služi za podizanje ili spuštanje roleta. Ova vrsta roleta idealna je za sve one koji su na putu razvoja pametne kuće jer im omogućava povezivanje cijelog sustava u cjelinu.

Arbanas gradnja d.o.o. - PVC i ALU stolarija, ulazna vrata

Adresa

Sisačka 45
10 410 Velika Gorica
Hrvatska

Kontakt

Mob.: +385 95 210 9666
E-mail: info@arbanas-gradnja.hr

Radno vrijeme

Pon - Pet: 8 - 16
Sub - Ned: zatvoreno

© 2019 Arbanas gradnja d.o.o. / Pravila privatnosti