PVC podovi

Naslovnica - Dodatna oprema - PVC podovi

Vinil (PVC) podne obloge

Podne obloge na bazi PVC-a ili polivinil klorida izrađuju se u pločama ili rolama, također u različitoj ponudi boja i uzoraka. Postavljanje je pogodno za sve vrste objekata objekata, a posebice za one koje su visoko frekventni jer je izdržljivost ovog tipa poda iznimno velika i dugotrajna. Preporuka je da se PVC podovi koriste i u domaćinstvu , apartmanima, terasama itd.

Cjenovni razredi PVC podova su široki jer u ponudi nudimo obloge koje su prilagođene više kućama i apartmanima pa njihova svojstva nisu kao svojstva obloga za industriju tj. poslovne objekte gdje je frekvencija ljudi veća. Vinilne ploče ili PVC podovi su iznimno otporni na grebanje, habanje o kidanje.
Životni vijek PVC podova je otprilike 20 godina. Kako bih pod izdržao sve te godine potrebno je izabrati optimalan proizvod za Vaše potrebe.

Glavno obilježje PVC podova je to da tijekom hladnih dana ne isijavaju hladnoću kao pločice ili parketi, izvrsno su rješenje za postavu na podno grijanje, iznimno su otporni na vlagu i pljesanj. Uz stručnu postavu izvrsno će poslužiti u kupaonici jer su vodonepropusna.

Arbanas gradnja d.o.o. - PVC i ALU stolarija, ulazna vrata

Adresa

Sisačka 45
10 410 Velika Gorica
Hrvatska

Kontakt

Mob.: +385 95 210 9666
E-mail: info@arbanas-gradnja.hr

Radno vrijeme

Pon - Pet: 8 - 16
Sub - Ned: zatvoreno

© 2019 Arbanas gradnja d.o.o. / Pravila privatnosti